Actueel

reageer als eerstdo 28 sep 2017

Volkswagen-nostalgie bij Ames Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – Het parkeerterrein van Ames in Zwijndrecht staat zaterdag 7 oktober vol met ‘nostalgie op wielen’. De LVWCN (Luchtgekoelde VW Club Nederland) en stichting Amescador organiseren dan weer een meeting bij het autobedrijf, dat ook nog eens zijn 70-jarig bestaan viert. Een mooie gelegenheid voor een meeting tussen Volkswagen-liefhebbers.

Er zullen vele verschillende typen luchtgekoelde Volkswagens aanwezig zijn in Zwijndrecht. Deze nostalgische verzameling is een lust voor het oog. Iedereen is dan ook van harte welkom om ze te komen bekijken en om kennis te maken met de LVWCN, Amescador en Ames Autobedrijf. Liefhebbers van luchtgekoelde Volkswagens kunnen informatie uitwisselen en elkaar beter leren kennen. Naast het brede scala aan klassieke Volkswagens zullen er ook genoeg activiteiten zijn voor een vermakelijke dag. Er zijn diverse marktkramen met onder andere Volkswagen-gerelateerde producten en diensten, maar er is ook een Concour d’Elegance, er zijn kraampjes waar eten en drinken kan worden gekocht tegen schappelijke prijzen en ook aan de kinderen is gedacht. Zo is er een schminkhoek, een springkussen en een kleurwedstrijd. Ook is er een verkiezing door het publiek van de mooiste luchtgekoelde VW van die dag. Het evenement start om 10.00 en duurt tot 16.00 uur.

Tourrit

Tussen 14.00 en 15.00 uur is er een korte tourrit van een aantal luchtgekoelde VW’s door het buitengebied van Zwijndrecht. Deze eindigt op het IJsvogelplein, waar de VW’s voor zorgcentrum De IJsvogel van de Swinhovegroep worden geparkeerd. Het parkeerterrein bij Ames op de Langeweg 350 is deze dag gereserveerd voor de luchtgekoelde Volkswagens, zodat ze goed te bewonderen zijn. Publiek kan parkeren kan op de Ter Steeghe Ring.

 

Geef een reactie