Actueel

1 reactiewo 7 mrt 2018

Vooralsnog geen halte bij Essenhof

DORDRECHT – Er komt toch geen directe buslijn naar begraafplaats Essenhof. De nieuwe vervoerder QBuzz, die vanaf eind dit jaar het busvervoer en de MerwedeLinge lijn van Arriva overneemt, gaat wel bekijken of de inzet van een buurtbus een mogelijkheid is. Dat werd dinsdagavond onder meer besproken tijdens de presentatie van QBuzz tijdens de Drechtsteden Dinsdag.

Hoewel de gemeenteraad het er unaniem over eens was dat er een bushalte bij Essenhof moet komen, is dit desondanks door de Provincie niet als harde eis in de aanbestedingsvoorwaarden opgenomen. Een buurtbus is wellicht een oplossing. Die wordt beschikbaar gesteld door de vervoerder en de ritten, op vaste tijden wordt een route door de stad gereden, door vrijwilligers georganiseerd.

Eén reactie op “Vooralsnog geen halte bij Essenhof”

  1. […] DORDRECHT – Er komt toch geen directe buslijn naar begraafplaats Essenhof. De nieuwe vervoerder QBuzz, die vanaf eind dit jaar het busvervoer en de MerwedeLinge lijn van Arriva overneemt, gaat wel bekijken of de inzet van een buurtbus een mogelijkheid is. Dat werd dinsdagavond onder meer besproken tijdens de presentatie van QBuzz tijdens de Drechtsteden Dinsdag. Lees meer op :  https://dordtcentraal.nl/actueel/vooralsnog-geen-halte-essenhof/ […]

Geef een reactie