DORDRECHT – Twee ondernemers op de Voorstraat West vieren op 22 juli hun jubileum. De Kleister op 445 beleeft het eerste lustrum en de Woonmol (op nummer 440) het eerste jaar. Bij de voorbereidingen op deze hoogtepunten bleken er nog veel meer ondernemers op één of andere wijze ‘jubileerbaar’ te zijn. Dat viert de Voorstraat West vrijdag samen met het winkelende publiek. Stap binnen bij één van de ondernemers met ‘jubileumposter’ op het raam, feliciteer hem of haar en ontvang een kleine attentie als aandenken.

De raamposters die bij de jubilarissen hangen, zijn ook onderdeel van een prijsvraag. Wat is het gemiddelde jubileumgetal van alle deelnemers? Tel daarvoor de vermelde getallen op en deel dat door het aantal deelnemende ondernemingen. Deze uitkomst stuur je vóór maandag 24 juli op naar jubileumactie@dekleister.nl. Uit alle goede inzendingen wordt de winnaar getrokken die een cadeaubox ontvangt met daarin diverse presentjes en waardebonnen.

Couleur locale

De Voorstraat West, het deel van de Voorstraat ter hoogte van de Grote Kerk, is voor de binnenstad een prachtige aanlooproute, waar diverse kleine en bijzondere winkeltjes zitten die de ‘couleur locale’ bepalen. Een prima plek voor starters en niche-spelers. Diverse starters zijn al vanuit deze kraamkamer gepromoveerd naar het centrum van onze binnenstad. De ‘Jubileumstraat’ strekt zich uit vanaf de Pelserbrug tot de Prinsenstraat.