Actueel

reageer als eerstdi 25 feb 2020

Vreemde Toppie Seizoensdag

DORDRECHT – Toppie Dordrecht organiseert donderdag 27 februari weer een Toppie Seizoensdag. Deze keer vinden de activiteiten plaats in en rondom verpleeghuis De Sterrenlanden. Het thema van de dag is Vreemde Dingen.

Zowel binnen als buiten worden allerlei sportieve, creatieve, leerzame én lekkere activiteiten georganiseerd. Alle activiteiten zijn een beetje vreemd. Honkbal zonder knuppel en bal, bijvoorbeeld. Of gebruik je fantasie en maak van klei een groot, klein, lief of juist griezelig wezen. Met tien ogen, vijf benen of misschien wel een varkensstaartje. Niet alleen binnen vind je vreemde dingen, ook buiten vliegen, lopen, kruipen en groeien allerlei vreemde vogels. Speur naar gekke beestjes, grappige plantjes en aparte voorwerpen. Tussen de activiteiten door proef je van allerlei lekkere, maar ook een beetje vreemde, soorten groenten en fruit.

Carrousel

Toppie Dordrecht organiseert activiteiten rondom vijf verschillende thema’s: sport, spel, natuur, cultuur en gezondheid. De Toppie Seizoensdag wordt daarom in een carrousel georganiseerd. Elk kind kan dan aan elke activiteit meedoen. Zo maken zij kennis met alle thema’s van Toppie Dordrecht en krijgen de kinderen optimaal de kans om te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.

Aanmelden

Er is voor zowel de ochtend als middag maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar. Om je aan te melden stuur je een e-mail naar em.baars@dordrecht.nl. Voor alle informatie over het programma van deze Toppie Seizoensdag kijk je op www.doemeemettoppie.nl.

 

 

 

Geef een reactie