PAPENDRECHT – In 2016 werd door een groep leden van VV Papendrecht een jubileumcommissie gevormd om alvast te brainstormen over het 100-jarige bestaan in 2020. Er werd een uitgebreid programma in elkaar gezet, maar corona zette een streep door vrijwel alle geplande jubileumactiviteiten in 2020. Besloten werd alles door te schuiven naar dit jaar, maar omdat er nu nog steeds weinig versoepelingen in zicht zijn, heeft de Papendrechtse voetbalclub besloten om een aantal jubileumactiviteiten die de komende tijd zouden plaatsvinden niet door te laten gaan:

De afgeblazen activiteiten zijn drie reünies (voor 18+, 40+ en 60+), verschillende jeugdactiviteiten zoals de penaltybokaal, een PUB-Quiz, theatervoorstelling, de Oranjeavond en een jubileumtentoonstelling. De overige jubileumactiviteiten worden nog onder de loep genomen. Dit heeft te maken met de relatief kleine organisatie die erachter zit of met het feit dat er pas een beslissing genomen kan worden als het kabinet daadwerkelijk richtlijnen heeft afgekondigd. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld de jubileumwedstrijden, de jubileumreceptie en de feestavonden.
Uitstel. Het gaat volgens de club overigens om uitstel, niet om afstel: ‘De jubileumcommissie is van plan deze activiteiten alsnog te organiseren wanneer de situatie het weer toelaat. Hoe dan ook, het 100-jarige bestaan van VV Papendrecht gaat uitgebreid gevierd worden’.