PAPENDRECHT – Voor het seizoen 2021-2022 zoekt Voetbalvereniging Papendrecht voor meerdere ploegen ambitieuze jeugdtrainers die een bijdrage willen leveren aan de realisatie van het nieuwe jeugdbeleid. VV Papendrecht heeft ruim 350 jeugdleden, verdeeld over 26 teams. Het huidige eerste (heren)team, uitkomend in de eerste klasse zaterdag, bestaat voornamelijk uit eigen opgeleide spelers. De vereniging wil dit de komende jaren continueren middels een actief jeugdvoetbalbeleid. Tevens beoogt VV Papendrecht om een vereniging voor iedere voetballiefhebber te zijn. Om dit te realiseren zal in het komende seizoen uitvoering worden gegeven aan het nieuwe jeugdbeleidsplan. De club heeft gekozen voor een drietrapsfasering, bestaande uit een Fundamentfase (JO8-JO11), Ontwikkelfase (JO13-JO15) en Prestatiefase (JO17-19).

Functie

Als jeugdtrainer bij VV Papendrecht verzorg je 2 trainingen per week en begeleiding tijdens wedstrijden. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de selectie, voer je coördinerende taken uit binnen jouw afdeling en draag je bij aan het verder ontwikkelen van het voetbalbeleidsplan.

Eisen

Sollicitanten zijn bij voorkeur in het bezit van minimaal UEFA-C of hebben minimaal drie jaar werkervaring met training en coaching. Maar ook sollicitanten met een pedagogische of onderwijskundige achtergrond worden uitgenodigd om te reageren. Daarnaast wordt verwacht dat sollicitanten beschikken over communicatieve vaardigheden, prestatief zijn ingesteld zonder het plezier uit het oog te verliezen en dat ze een frisse blik op het moderne voetbal hebben.

Solliciteren kan door contact op te nemen met Hoofd Jeugdopleidingen Dennis Zaal (hoofdjeugdopleidingen@vvpapendrecht.nl) of met Jeugdvoorzitter Rick Croese (jeugdvoorzitter@vvpapendrecht.nl)