Actueel

reageer als eerstma 19 apr 2021

Wandeltocht Ladies’ Circle Alblasserwaard

PAPENDRECHT – Ladies’ Circle Alblasserwaard heeft op zaterdag 10 april meegedaan aan een landelijke wandeltocht om zich zo in te zetten voor kwetsbare vrouwen. De wandeltocht werd georganiseerd door Vrouwen voor Vrouwen, een initiatief van Vrienden van De Hoop, dat door middel van verschillende wandeltochten geld inzamelt voor kwetsbare vrouwen in de samenleving.

Vanwege corona werd er deze keer een thuiseditie van gemaakt. De Ladies liepen daarom in kleine groepjes een route door Papendrecht. Samen hebben zij 10 kilometer gewandeld en 360 euro opgehaald.

Bestuur

Stichting Ladies’ Circle Alblasserwaard zet zich in voor verschillende doelen binnen en buiten de regio. Dit gebeurt onder andere door het organiseren van verschillende acties en fondsenwerving. Normaal wisselt Ladies’ Circle Alblasserwaard jaarlijks van bestuur tijdens de algemene ledenvergadering in april. Vanwege het ongewone jaar vond er dit keer geen bestuurswissel plaats, maar sloot vicevoorzitter Mariska Strop uit Alblasserdam zich aan bij het bestuur als extra ondersteuning.

Acties

Vrouwen voor Vrouwen organiseert verschillende sponsorwandeltochten en ladiesruns om kwetsbare vrouwen te helpen die kampen met verslavingsproblemen of die uit de prostitutie willen stappen. Dit is een initiatief van Vrienden van de Hoop. De opbrengsten gaan naar Stichting de Hoop en Terwille. Meer informatie: www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.

Geef een antwoord