Actueel

reageer als eerstza 24 jul 2021

Weizigt reikt Dordtse Pakkerd uit

DORDRECHT – Duurzaamheidscentrum Weizigt reikt woensdag 20 oktober de Dordtse Pakkerd uit. Een speciale onderscheiding voor kinderen die zich actief inzetten om Dordrecht een stukje schoner te maken. Tijdens een feestelijke bijeenkomst worden deze kinderen in het zonnetje gezet en bedankt voor hun bijdrage aan een schone stad.

Naast bijna 1400 volwassen Dordtse Doorpakkers zijn er ook flink wat kinderen die het erg belangrijk vinden dat al het rondslingerende afval wordt opgeruimd. Deze jonge Dordtenaren zorgen er alleen of samen met hun vriendjes voor dat het schoolplein, de speeltuin, het park of bijvoorbeeld het voetbalveld weer een fijne plek is om te spelen. Deze kinderen verdienen het dan ook om eens goed in het zonnetje gezet te worden! Duurzaamheidscentrum Weizigt reikt daarom op woensdag 20 oktober een speciale onderscheiding uit: de Dordtse Pakkerd.

Weizigt is op zoek naar kinderen tussen de 9 en 12 jaar oud die zelfstandig (dus niet met hun gezin of klas) zwerfafval opruimen en andere kinderen aansporen om ook mee te helpen. Ken jij iemand die een Dordtse Pakkerd verdient? Stuur dan voor 20 september een mailtje naar [email protected] met daarin:
Wie jij wil nomineren (naam, leeftijd, e-mailadres, telefoonnummer)
Waarom diegene een Dordtse Pakkerd verdient (vertel wat hij of zij doet, waar hij of zij opruimt en waarom)
Jouw eigen gegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer)

Kijk voor meer informatie over het opruimen van zwerfafval in Dordrecht op www.weizigt.nl.

Geef een antwoord