Actueel

reageer als eerstdi 18 jun 2019

Welkom op de Week van Hoop

DORDRECHT – De Hoop organiseert van 23 tot en met 29 juni de jaarlijkse Week van Hoop. Tijdens deze week is iedereen welkom bij allerlei activiteiten, zoals een lofprijsavond, een ladiesnight met de bekende spreker Carianne Ros en de open dag, waarop Gert Hutten het woord voert. Bekijk het hele programma op weekvanhoop.nl. (Archieffoto: Thymen Stolk)

De Week van Hoop is dé kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij De Hoop, de christelijke ggz-instelling voor mensen met een verslaving of psychische problemen. Het thema is dit jaar ‘Blijf in mij’, gebaseerd op Johannes 15: 1-8, de bekende gelijkenis van de Here Jezus over de wijnstok.

Lofprijs Special – zondag 23 juni
Op zondag 23 juni wordt er samen gezongen tot eer van God. De spreker is bijbelleraar Dick Pieterman, het gospelkoor Chananja treedt op en een oud-cliënt vertelt hoe zijn of haar leven veranderde door Gods ingrijpen. Locatie: Dordrecht.

Thema-avond depressiviteit – dinsdag 25 juni
Op dinsdag 25 juni is er een informatieavond over depressiviteit, speciaal voor wie betrokken is bij het verlenen van pastoraat in de kerkelijke gemeente. Locatie: Maarn.

Ladiesnight – woensdag 26 juni
Zin in een gezellig en inspirerend avondje uit? Kom naar de Ladiesnight op 26 juni! Met spreker Carianne Ros, muziek, hapjes, sapjes en shopping. Locatie: Dordrecht.

Seminars – donderdag 27 juni
Zorgprofessionals van De Hoop geven op donderdag 27 juni seminars over psychische problemen en verslaving. Locatie: Dordrecht.

Open dag – zaterdag 29 juni
Kom naar onze gezellige open dag! Muziek, samenzang en spreker Gert Hutten. Daarnaast een gezellige markt, rondleidingen, foodtrucks, kinderactiviteiten en de finish van sponsorfietstocht Cycle for Hope. Kortom; er is van alles te beleven op Dorp De Hoop!

Komt u ook? Aanmelden voor de diverse activiteiten kan via weekvanhoop.nl.

Geef een reactie