Actueel

reageer als eerstdi 13 aug 2019

Wijk voor Wijk voorgedragen voor KRO-NCRV-actie

DORDRECHT – Wijk voor Wijk is door Wim de Grip voorgedragen voor de Actie Warm Hart van KRO-NCRV. Daarbij zijn geldprijzen te verdienen van 10.000, 5.000 en 2.500 euro. De steun kan goed gebruikt worden, want de organisatie, die actief is in Wielwijk en Crabbehof, wil op 26 september verhuizen naar een de nieuwe locatie aan De Savornin Lohmanweg, waar nog een verwarming ontbreekt.

Wijk voor Wijk is een wijkgebonden organisatie die buurtbewoners praktische hulp biedt en tegelijkertijd werkervaring aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wijkbewoners kunnen op www.wijkvoorwijk.nl een klusje in of om het huis aanmelden en de organisatie zoekt daar een ‘uitvoerende’ bij. Daarbij wordt samengewerkt met partijen als MEE, Trivire, Woonbron, DWgroen en het sociaal wijkteam.

Wijk voor Wijk direct ondersteunen kan door te stemmen via www.kro-ncrv.nl/warmhart/stichting-wijk-voor-wijk of door lid te worden van KRO-NCRV. Wie dat doet, betaalt eenmalig 6 euro voor het lidmaatschap en KRO-NCRV doneert 10 euro aan Wijk voor Wijk. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar.

 

 

Geef een reactie