Actueel

reageer als eerstdo 14 nov 2019

Winkelcentrum Sterrenburg viert Sinterklaasfeest

DORDRECHT – Zaterdag 16 november is het weer zo ver. Sinterklaas en zijn gezelschap Pieten meren aan in Nederland. Onlangs heeft de goedheiligman Winkelcentrum Sterrenburg een speciaal programma toegezonden. Daarop staan alle data vermeld waarop hij of één van zijn Pieten in het winkelcentrum aanwezig zijn.

Dat programma ziet er zo uit:

Zaterdag 16 november
Vanaf deze dag worden er door alle winkeliers Sinterklaaskleurplaten uitgedeeld. Met deze kleurplaat kun je meedoen aan de kleurwedstrijd en mooie prijzen winnen. Heb je hem ingekleurd, dan kun je hem inleveren in de speciale kleurplatenschoorsteen die voor het Sinterklaasdecor in het winkelcentrum staat, op het plein bij de Lidl.

Zaterdag 23 november van 12.00 tot 16.00 uur
Je kunt deze middag op de foto met Sinterklaas. Door een professionele fotograaf worden de mooiste foto’s gemaakt. De foto wordt direct voor je uitgeprint en mag je mee naar huis nemen.

Woensdag 27 november van 12.00 en 16.00 uur
In het winkelcentrum wordt een megakleurplaat neergezet. Dit is de grote versie van de kleine exemplaren die vanaf 16 november in het winkelcentrum verkrijgbaar zijn. Kom jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes de megakleurplaat inkleuren? Uiteraard kun je deze dag ook de kleine kleurplaat kleuren.

Zaterdag 30 november van 12.00 en 16.00 uur
Vandaag vindt er een meet & greet plaats met Sinterklaas en zijn Pieten. Je kunt ze een dikke knuffel geven, een boks of high five. Of neem een leuke selfie met Sint en de Pieten.
Aan het einde van de middag vindt ook de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd plaats. Kom naar het winkelcentrum om te horen of jij misschien de winnaar bent geworden. Bovendien speelt de Pietenband er tussen 12.30 en 15.30 uur vrolijk op los met de leukste Sinterklaasliedjes.

Woensdag 4 december van 12.00 tot 16.00 uur
Op een gezellig terras kun je deze dag superleuke Pieten-baretten knutselen. Uiteraard mag je deze na afloop mee naar huis nemen, zodat je hem tijdens pakjesavond kunt dragen als echte hulppiet.

 

 

Geef een reactie