Actueel

reageer als eerstwo 1 jan 2020

Winnaar halve Mini meldt zich op de valreep

DORDRECHT – De Dordtse winnaar van een halve Mini van de Oudejaarstrekking 2018 van de Staatsloterij heeft zich op de valreep gemeld. Het winnende lot was vorig jaar gekocht bij Cigo Bieshof en een jaar later nog niet ingeleverd. Op oudejaarsdag, de laatste dag dat winnende Oudejaarsloten uit 2018 verzilverd konden worden, meldde de winnaar zich alsnog. (Foto: Staatsloterij)

De zoektocht van de Staatsloterij had al twee keer eerder resultaat; eind november meldde de winnaar van 50.000 euro zich in Vlissingen en half december werd de Mini opgehaald die was gewonnen met een lot uit Breda.

De winnaar vertelde altijd mee te doen aan de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij, met een Straatje Oudejaarsloten (tien halve Oudejaarsloten met alle eindcijfers). “Ik kwam er gisteren achter dat ik gewonnen had toen ik het Straatje van vorig jaar ging inleveren voor een nieuw Straatje Oudejaarsloten. Ik wist wel dat ik íets gewonnen had, maar van deze prijs had ik geen idee!”, aldus de winnaar bij het verzilveren van zijn prijs.

Geef een reactie