Actueel

reageer als eerstdi 12 sep 2017

Winnende foto Dudok City Swim Dordrecht

DORDRECHT – Renate van Boxel is de gelukkige winnares van de City Swim Fotowedstrijd. De jury koos uit alle inzendingen haar foto, omdat zij de sfeer van het evenement in dit ene beeld heeft weten te vangen. In de mengelmoes van wachtende zwemmers, omstanders, toeschouwers en vrijwilligers zie je de interactie tussen al die mensen. Met ieder een eigen moment, een eigen emotie.

Erik van Heijningen, voorzitter stichting City Swim Dordrecht: “Dankzij de deelnemers, vrijwilligers en de steun van vele sponsors was het weer een fantastische dag, met een hoge opbrengst, in elk geval méér dan 192.000 euro. Van iedereen hoor ik terug dat de sfeer zo aangenaam was. De foto’s roepen goede herinneringen op.”

Rondtoeren

Sponsor Mulder Autobedrijf stelde de hoofdprijs ter beschikking: een weekend lang de nieuwe Peugeot 3008 SUV rijden. Directeur Tijmen Griffioen: “Toen wij gevraagd werden om een prachtige auto ter beschikking te stellen voor dit geweldige initiatief in het prachtige historische stadscentrum van Dordrecht hoefden wij daar niet lang over na te denken.” Renate van Boxel nam de prijs glimlachend in ontvangst: “Wat een gave SUV, deze heb ik altijd al willen hebben. Ik kijk er nu al naar uit om er een weekend lang in rond te toeren.”

Overige winnaars

De overige prijswinnaars kunnen het City Swim Dordrecht-badlaken, op vertoon van legitimatie, ophalen bij Dordt Centraal, Toermalijnring 1200, 3316 LC Dordrecht. Dit zijn M. Scheepers, J. Römer, J. Isarin en Y. van Dijk.

 

 

 

 

 

Geef een reactie