Actueel

reageer als eerstwo 8 jul 2020

Zomerprogramma Theater De Willem

PAPENDRECHT – Sinds 1 juli is Theater De Willem weer geopend en presenteert in juli en augustus een zomerprogramma met leuke en verrassende voorstellingen voor de thuisblijvers. Zo staat aanstaande vrijdag en zaterdag Excelsior Papendrecht met twee nieuwe concerten in het theater. Stef Bos staat 15 augustus op de planken en vrijdag 21 augustus speelt The Kik in De Willem.

Vanwege de 1,5 meter maatregel mogen er maximaal 120 mensen per voorstelling aanwezig zijn. Snel reserveren wordt daarom aangeraden, want kaarten zullen snel uitverkocht zijn. Reserveren kan alleen door een mail te sturen naar [email protected] met de titel van de voorstelling, naam, telefoonnummer en het gewenst aantal kaarten. Na bevestiging en betaling is de reservering definitief. Reserveren via de website kan nog niet. Voorlopig zullen de stoelen handmatig worden toegewezen. In september barst het nieuwe theaterseizoen los, met een op de RIVM-richtlijnen aangepast programma. Op www.theaterdewillem.nl zijn alle voorstellingen te vinden.

Theater De Willem heeft bezoekers die kaarten hadden voor definitief afgelaste voorstellingen op de hoogte gebracht en zal de komende weken contact opnemen met mensen die kaarten hebben voor voorstellingen die wél worden ingehaald. Die inhaalmomenten kunnen deze zomer, dit najaar, volgend jaar of verder in de toekomst zijn. Wanneer hier uitsluitsel over is, krijgen kaartkopers de keuze tussen kaarten gebruiken voor een nieuwe datum, een voucher, het geld (deels) doneren aan het theater en/of artiest, of het geld terug ontvangen. Omdat de administratie hieromtrent omvangrijk is én nog niet duidelijk is wanneer Theater De Willem weer volledig gevuld mag worden, zal dit proces enige tijd in beslag nemen.

Geef een antwoord