Actueel

reageer als eerstma 3 mei 2021

Zonnebloemloterij maakt belangrijk vrijwilligerswerk mogelijk

DORDRECHT – De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking. Deze groep is extra hard getroffen door corona: zij zijn al beperkt in hun bewegingsvrijheid en ook alle activiteiten die de vrijwilligers van de afdelingen Dordrecht Noord en Zuid normaal gesproken organiseren konden niet doorgaan. Om toch in contact te blijven, ondernemen ze de meest creatieve acties om de deelnemers aangesloten te houden bij de samenleving. En daar is geld voor nodig. Iedereen die Zonnebloemloten koopt, steunt het mooie vrijwilligerswerk. Ook in Dordrecht zijn de vrijwilligers gestart met de verkoop van de loten. 

De veiligheid van de deelnemers en vrijwilligers is topprioriteit, dus is er gezocht naar veilige manieren om de Zonnebloemloten te verkopen. Ook dit jaar kan weer met het envelopje besteld worden en contactloos met een QR-code betaald worden. De opbrengst van de loten is bestemd voor het vrijwilligerswerk van de Zonnebloem in Dordrecht. Ook online kunnen er loten worden besteld. Dit kan op zonnebloem.nl/loterij/prijzenpakket.

Mooie prijzenpot

Natuurlijk speel je mee met de loterij om het mooie werk van de Zonnebloemvrijwilligers te steunen. Maar daarbij is er ook een mooi prijzenpakket: nieuwe prijzen, zoals een vakantie in het Beekse Bergen Safari Resort, een dagje uit bij Tuinen Appeltern en handige keukenapparaten. De trekking vindt plaats op 8 november.

Geef een antwoord