reageer als eerstma 22 jul 2019

Het beste steigerhout voor woninginrichting

Als u uw woning wilt inrichten met het mooiste en het beste steigerhout, ga dan naar VanLonden.com. Dit bedrijf kan alles maken van met dit stoere, robuuste en veelzijdige bouwmateriaal. Of het nu gaat om hoekbanken, eettafels, kledingkasten of complete speelmeubelen. De belangrijke specialiteit is het maken van steigerhouten kinderbedden. Uw bestelling wordt door ervaren specialisten op ambachtelijke wijze in de eigen werkplaats gemaakt, geheel in uw stijl en wensen. Doe inspiratie op en bekijk de website van VanLonden.com!

Steigerhouten in verschillende stijlen
Hoewel alle producten van VanLonden.com uw interieur verrijken, kunnen de stijlen zeer verschillend zijn. U kent natuurlijk de karakteristieke robuuste, no-nonsense stijl van de meeste steigerhouten meubelen. Maar wist u ook dat sierlijke en romantische stijlen mogelijk zijn? Dit ziet u aan de verschillende eettafels, kledingkasten, tv-meubelen, bureaus en zitmeubelen. Hiermee geeft u uw e interieur de stijl die bij u past.

Bijzonder kinderbed: de halfhoogslaper
Op zoek naar het beste bed voor in de (kinder)slaapkamer? Bekijk dan eens de steigerhouten halfhoogslaper met de naam JUR. Hierin slaapt uw kind lekker boven de grond, maar niet te hoog. Onder het kinderbed blijft een zee aan ruimte over voor speelgoed, kleding of andere spullen. Hiermee houd u de kinderkamer ruim en blijft deze leefbaar. Natuurlijk moet hiervoor wel de indeling passen bij de slaapkamer. Het trappetje waar uw kind elke avond op klimt, moet aan de goede kant zitten. Gelukkig kunt u dit aangeven bij uw bestelling. Vul hiervoor simpelweg de gewenste plaatsing in: de voorkant, de kopsekant en links of rechts. Halfhoogslaper JUR is 109 cm hoog, 207 cm breed en 97 diep. Bestel ook meteen de juiste lattenbodem (standaardmaat 90 x 200 cm) en een passend matras erbij. Andere maten zijn op aanvraag mogelijk.

Professionele afwerkmogelijkheden
De afwerking van steigerhout door VanLonden.com geeft het meubel zijn professionele uitstraling. Naturel is altijd mooi. Hiervoor is een afwerking met transparante beits nodig. Maar ook geheel dekkend wit is stoer. Eigentijdse afwerkingen zijn White Wash, Grey Wash en Black Wash. Beits zorgt voor de meer nostalgische look van doorleefd hout. Het belangrijkste is echter de veiligheid, duurzaamheid en onderhoudsgevoeligheid van je meubel. Daarom besteedt VanLonden veel aandacht aan het maken van splintervrije en veilige oppervlakken, randen en hoeken.

Reacties zijn gesloten.