reageer als eerstma 30 jul 2018

Nieuw! IKWILEENTRAFIC.NL voor de scherpste Renault Trafic deals van Nederland!

Auto Indumij, de Renault dealer in West-Brabant en Zuid-Holland heeft onlangs speciaal voor alle ondernemers in de regio de vernieuwde website IKWILEENTRAFIC.NL geïntroduceerd.

Op IKWILEENTRAFIC.NL vind je nu een handig overzicht van alle Renault Trafic acties en kun je heel gemakkelijk online een offerte op maat aanvragen. Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe Renault Trafic Génerique die tijdelijk voor slechts € 14.490,- excl. btw/bpm/rijklaar maken geleverd kan worden.
Ben je op zoek naar een nieuwe Renault Trafic met meer luxe zoals airco en navigatie. Kies dan voor de nieuwe Renault Trafic L1 H1 T27 ENERGY 95 S&S COMFORT. Tijdelijk uit voorraad leverbaar voor een geringe meerprijs van slechts € 3000,- ex/ex.

Full Operational Lease vanaf € 390 ex btw
Naast Financial Lease kun je bij Auto Indumij ook kiezen voor voordelige Full Operational Lease. Auto Indumij neemt dan samen met Indulease alle zorgen van de auto uit handen. Op basis van de gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betaal je maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten van de auto meegenomen en je hoeft geen verdere investeringen te doen. Op IKWILEENTRAFIC.NL lees je alle over de leaseacties en kun je jouw leaseprijs gemakkelijk online berekenen.

Diverse Renault Trafic voorraadmodellen
De Renault Trafic is leverbaar in diverse varianten. Voor ieder bedrijf is er een oplossing mogelijk. Variërend tot een extra verlengde of de verhoogde Trafic. Uiteraard voldoen alle motoren aan de strengste milieueisen. Daarnaast heeft Auto Indumij wegens de goede relatie met importeur Renault Nederland de hand kunnen leggen op een mooi aantal rijk gespecificeerde Trafic’s die snel beschikbaar zijn. Nu beslissen en over een week wegrijden met de nieuwe Trafic is dus mogelijk!

Meer weten?
Meer weten over de Renault Trafic acties van Auto Indumij? Of wil je direct online een scherpe aanbieding ontvangen? Ga dan naar www.ikwileentrafic.nl.

Reacties zijn gesloten.