reageer als eerstdo 14 dec 2017

Salon de Promotion bij Renault-dealer Auto Indumij

Koop nog dit jaar jouw nieuwe Renault en profiteer van 3.000 euro BeslisBonus!

DORDRECHT – Renault-dealer Auto Indumij staat tot en met 7 januari in het teken van Salon de Promotion. Profiteer van extra veel BeslisBonus op diverse Renault modellen of kies voor de gratis upgrade van Clio Hatchback naar Clio Estate.

Gratis upgrade naar Estate

De Renault Clio is tijdelijk wel erg voordelig bij Auto Indumij. Ga je voor de Clio Hatchback maar is net iets meer ruimte meer dan welkom? Auto Indumij biedt de upgrade naar een Clio Estate gratis aan! Kies dus voor een nieuwe Clio Estate voor de prijs van een Clio Hatchback. Bij Auto Indumij al leverbaar vanaf 13.890 euro rijklaar! Vraag jouw persoonlijke offerte alvast aan op www.ikwileenclio.nl.

Supervoordelige Private Lease

Ook de Renault Twingo staat volop in de belangstelling tijdens deze actieperiode. Niet alleen de vanafprijs is messcherp, al vanaf 9.850 euro ook de prive lease tarieven zijn bijna niet te weerstaan. Zo rijd je al een nieuwe Twingo vanaf 169 euro per maand op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Liever de luxe Collection met standaard airco en een uitgebreid audiosysteem? Voor slechts 30 euro per maand extra, vanaf 199 euro per maand rijd je al in een luxe Twingo Collection. Deze uitvoeringen zijn uit voorraad leverbaar bij Auto Indumij, dit jaar rijden kan dus gewoon, bij Auto Indumij! Bekijk de aanbieding alvast op www.ikwileentwingo.nl waar je ook online een gratis offerte kunt aanvragen.

Beste Captur deal van Nederland!

Captur liefhebbers opgelet! Tijdens Salon de Promotion is een nieuwe Renault Captur bij Auto Indumij al leverbaar vanaf 16.990 euro. Een voordeel van maar liefst 2.500 euro Liever een luxere Zen uitvoering? Voor slechts 2.000 euro meer geniet je van het comfort van een comfortabele airconditioning  en een multimediasysteem. Vraag jouw offerte aan op www.ikwileencaptur.nl.

Alle acties nog eens rustig bekijken? Kijk op www.renault-indumij.nl of www.indumij.nl.

 

Reacties zijn gesloten.