reageer als eerstwo 28 feb 2018

Shutters: een sfeervolle oplossing voor iedere ruimte

Er zijn veel mogelijkheden om uw huis een opfrisbeurt te geven. Kleine aanpassingen geven soms al een hele nieuwe uitstraling. Een andere stijl woonaccessoires, een nieuw vloerkleed, een aantal frisse groene decoratieve planten of een paar opvallende lampen kunnen een ruimte al een compleet andere sfeer geven. Bent u op zoek naar een oplossing om uw woning of een bepaalde ruimte te verfraaien? Heeft u al aan shutters gedacht?

Shutters, ofwel binnenluiken geven een flinke oppepper aan uw interieur, maar ook creëert u extra privacy en meer luxe. Op het gebied van deze vorm van raamdecoratie is er erg veel mogelijk. Shutters hebben de mogelijkheid om uw ramen helemaal af te sluiten en tegelijkertijd zijn het sfeervolle blikvangers. Ook zijn binnenluiken perfect als zonwering. Ze houden ‘s winters de kou buiten en in de zomer dringt de warmte niet naar binnen. Het is fijn dat u met houten shutters zelf kunt bepalen hoeveel daglicht uw woning binnenkomt.

Shutters zijn er voor alle typen ramen, zoals kleine ramen, ronde ramen, draai-kiepramen, dakramen en grote serre ramen. Ook is het onderhoud eenvoudig. Even een licht vochtig doekje en weg is het stof! Ideaal voor gezinsleden met een stofallergie. Houten shutters zijn ook een perfecte oplossing, wanneer u erg gesteld bent op privacy. Zelfs wanneer u ze open laat, beperkt u de inkijk van buitenaf.

Shutterluiken zijn verkrijgbaar in meerdere indelingen. U heeft de keuze uit een enkel shutterluik, maar acht luiken behoren ook tot de mogelijkheden. Op deze manier kunnen ramen die breder zijn dan 240 cm van shutters worden voorzien. Daarnaast heeft u nog de keuze uit luiken met of zonder dwarsverbinding. De tussenverbinding maakt het mogelijk om te spelen met de lamellen. De bijpassende bovenrails zorgt ervoor dat u de shutters gemakkelijk open en dicht kunt schuiven. Aan kleur ook geen gebrek bij Sfeervolle Shutters, want u heeft de keuze uit wel 20 verschillende kleuren verf of 13 beitstinten.

Onze shutters gaan rechtstreeks van de leverancier naar de klant. Daarom kunnen wij u ze voordelig aanbieden. Door te kiezen voor doe-het-zelf-shutters bespaart u nog meer op de kosten. Doe-het-zelf shutters zijn leverbaar in twee uitvoeringen, namelijk type Classic en type Basic. Beide types zijn gemakkelijk op maat te maken en te monteren dankzij het eenvoudige systeem. Gaat u voor gemak? Laat de shutters dan inmeten en monteren door onze specialisten. Voor welke optie u ook kiest, één ding is zeker: shutters geven het interieur een totaal nieuwe ‘look en feel’ die zeker niet gauw zal vervelen. Wilt u meer weten over onze shutters? Kom dan langs in onze showroom in Gouda of neem eerst een kijkje op onze website. Hier vindt u uitgebreide informatie over onze producten.

Reacties zijn gesloten.