Andere wijken

reageer als eerstdo 9 jan 2014

Internos op meerdere locaties

REGIO – Teruglopende budgetten leiden ook bij thuiszorgorganisatie Internos tot een andere werkwijze. Het centrale pand aan de Westelijke Parallelweg in Zwijndrecht wordt verlaten en daarvoor in de plaats komen kleinere wijkkantoren. Hiermee wil de zorgorganisatie beter kunnen samenwerken met onder meer de familie, vrienden of buren van cliënten.

Door meer te vragen van de omgeving van een cliënt kan deze langer thuis wonen en zo zorg krijgen in een vertrouwde omgeving. Internos garandeert wel dat de noodzakelijke zorg en de specifieke handelingen altijd worden uitgevoerd door medewerkers. De naaste omgeving wordt dan ingeschakeld om de zorg aan te vullen.

Laagdrempelig

Door het betrekken van kleinere vestigingen in de buurt van cliënten wordt een bezoek brengen aan Internos voor informatie en vragen makkelijker. Nieuwe adressen zijn Winkelcentrum Passage in Zwijndrecht, Burgemeester de Raadtsingel 23 en Groen van Prinstererweg 38 in Dordrecht en Noordstraat 73 in Ridderkerk. Tijdens kantooruren kan iedereen langskomen en bellen kan ook.

 

Geef een reactie