Andere wijken

reageer als eerstma 3 mrt 2014

Weekendwerkzaamheden A16

DORDRECHT – De A16 tussen Dordrecht en Moerdijk krijgt een onderhoudsbeurt. Onder meer zijn er werkzaamheden aan de betonconstructie en voegovergangen. Ook krijgt de weg gedeeltelijk nieuw asfalt. Daarom is er de komende weekenden verkeershinder.

 

Zo gaan er in de weekenden van vrijdag 7 maart en 14 maart rijstroken dicht. Overdag zijn er dan op de trajecten Zwijndrecht-Dordrecht Centrum en Dordrecht-Moerdijk maar twee rijstroken over, in de nachten één rijstrook. Het Shell-tankstation en de parkeerplaats Zuidpunt zijn niet bereikbaar tijdens de nachtelijke werkzaamheden. Een weekend later, van 14 tot en met 17 maart, wordt er gewerkt op het traject Dordrecht-Moerdijk. Overdag zijn er twee rijstroken open, ’s nachts één. De op- en afrit N3 ’s-Gravendeel zijn het heel weekend dicht.

 

Omleidingen

De extra reistijd voor automobilisten kan oplopen tot dertig minuten. Omleidingsroutes worden aangegeven op tekstwagens en op borden boven of langs de weg. Het lokale en regionale verkeer volgt via de gele borden de alternatieve routes. Er is ook de mogelijkheid tot ander vervoer. Zo biedt Rijkswaterstaat het vanAnaarBeter-treinkaartje. Met dit kaartje kan tijdens de werkzaamheden op zaterdag 8, zondag 9 en zaterdag 15 maart voordelig met de NS gereisd worden.  De komende tijd volgen nog meer afsluitingen van A16 door werkzaamheden. Meer informatie is te verkrijgen via www.vanAnaarBeter.nl of tel. 0800-8002 (gratis).

Geef een reactie