Cultuur

reageer als eerstma 25 apr 2016

Bibelot viert het leven van Prince met memorial

DORDRECHT – Prince overleed afgelopen donderdag op 57-jarige leeftijd. Bibelot presenteert daarom op 6 mei een speciaal eerbetoon en nodigt liefhebbers, muzikanten en dj’s uit om hun liefde voor de poplegende te delen.

Prince, ook bekend als His Royal Badness, The Artist Formerly Known As Prince en onder diverse andere bijnamen, had grote hits met nummers als ‘When Doves Cry’, ‘Let’s Go Crazy’, ‘Controversy’, ‘Purple Rain’ en ‘1999’. Wereldwijd verkocht hij meer dan 100 miljoen platen. Prince stond bekend als multi-instrumentalist, maar was ook actief als acteur en filmregisseur. Overal ter wereld reageerden mensen geschokt op zijn overlijden.

Bibelot viert het leven van Prince op een unieke wijze met een waardig eerbetoon. Publiek mag een avondvullend programma verwachten waarin uiteraard alle hits aan bod komen. De line-up wordt bekendgemaakt via www.bibelot.net.

Tickets kosten 5 euro en zijn te koop via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.

Geef een antwoord