Cultuur

reageer als eerstdo 14 nov 2019

Disney-kunstenaar en musicalster te gast in Dordtse winkel

DORDRECHT – De Amerikaanse populaire kunstenaar Jim Shore is op vrijdag 15 november te gast bij Magical Gifts in Dordrecht. De Disney-kunstenaar onthult die dag tijdens een speciaal event nieuwe gelimiteerde beelden uit zijn uitgebreide collecties.

Het gaat om het beeld ‘Darling Dreamer’ van Disney Traditions en twee eventbeelden van de Heartwood Creek Collectie. Deze beelden zijn alleen tijdens deze dag te koop en kunnen gesigneerd worden door Jim Shore zelf. Magical Gifts introduceert deze dag ook de collectie van Heartwood Creek, The Grinch en Dr. Seuss.

Musicalster Joke de Kruijf, ook bekend als de Nederlandse stem van onder andere Assepoester, Belle en Doornroosje, komt deze dag een bezoek brengen aan Magical Gifts. Ze zal om 11.00 uur op magische wijze arriveren bij de winkel aan de Groenmarkt 203. Fans kunnen haar ontmoeten en op de foto. Rond 12.00 uur zal zij een aantal nummers zingen. Ze is er tot 15.00 uur. Jim Shore ontmoeten kan vanaf 16.00 uur. Aanmelden hiervoor is verstandig en kan via de winkel of www.magicalgifts.nl.

Tijdens het event zijn er verschillende Cosplayers aanwezig, waaronder Jaidy Bos, bekend van Holland Got Talent. Het event duurt vrijdag 15 november van 10.00 tot 20.00 uur.

 

Geef een reactie