Cultuur

reageer als eerstzo 24 jan 2021

JeugdTheaterSchool Papendrecht biedt online challenges

PAPENDRECHT – Helaas moet ook JeugdTheaterSchool Papendrecht tot en met 9 februari haar deuren gesloten houden. Hierdoor kunnen alle theaterlessen niet door gaan. Maar medewerkers van JTSP hebben nagedacht over hoe de leerlingen, en alle andere kinderen, toch een theatraal uitstapje kunnen maken. Wekelijks biedt JeugdTheaterSchool Papendrecht online uitdagende theater-challenges aan. Dit zijn kleine toegankelijke opdrachten in het teken van theater. De eerste challenge verschijnt dinsdag 26 januari via de social mediakanalen van de JeugdTheaterSchool. 

De verlenging van de lockdown betekent dat de lessen, repetities en voorstellingen van JeugdTheaterSchool Papendrecht tot en met 9 februari niet door kunnen gaan. Dat is natuurlijk ontzettend jammer. De medewerkers staan dan ook te popelen om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan en hebben nagedacht over hoe ze de kinderen toch wekelijks een theatraal uitstapje kunnen bieden. Op deze manier kan iedereen genieten van theater maken én creatief bezig zijn. Iedere week komt er een uitdagende challenge online. Dat zijn kleine toegankelijke opdrachtjes in het teken van theater. Denk aan een sprookje uitbeelden met maar drie foto’s of een decor bouwen van wc-rollen. De JeugdTheaterSchool vraagt wel het resultaat te delen.

Meedoen?

De challenges komen wekelijks online via Facebook (www.facebook.com/JTSPapendrecht) en Instagram (@JeugdTheaterSchool_Papendrecht). Leerlingen van JTSP krijgen de challenges ook via de e-mail. Dinsdag 26 januari komt de eerste challenge online met daarbij een uitleg. Dus houd social media in de gaten voor meer informatie.

 

Geef een reactie