DORDRECHT – Liefhebbers van muziek en gezelligheid moeten donderdag 21 december in de tent van Circus Royal op het Plein van Europa zijn. Big Rivers en Wintercircus Royal organiseren dan een speciale editie van meezingfeest aMeezing. Het evenement, dat oorspronkelijk gepland stond tijdens het Big Rivers-festival in juli, moest vanwege extreme hitte worden uitgesteld. (Archieffoto: Rob van der Pas)

Met veel enthousiasme kondigt de organisatie aan dat het langverwachte programma alsnog zal plaatsvinden. Door de bijzondere samenwerking met Circus Royal is het mogelijk aMeezing Circus gratis aan te bieden. Circusdirecteur Tonie Teutenberg: “Deze zomer was het zo’n teleurstelling voor velen dat aMeezing niet door kon gaan, dat ik met heel veel plezier de tent van het wintercircus gratis aanbied aan de organisatie. Voor ons een spannende dag, zo vlak voor de première van het fantastische programma dat we dit jaar hebben kunnen samenstellen voor het wintercircus”

Het evenement belooft een mooie avond te worden met bijdragen van het aMeezing projectkoor onder leiding van dirigent John Stinissenen en onder meer de energieke zangeres Elisjeba Wesenhagen. De avond wordt aan elkaar gepraat door de ervaren presentator Cees van der Meer.

Dirigent John Stinissen deelt het enthousiasme: “Het wordt een echt heel leuk programma, waar zeker de elementen van het circus in terugkomen. Ik ben blij dat we het toch dit jaar nog kunnen uitvoeren, omdat er zo hard voor gerepeteerd is.” Hoewel het orkest Timbres Divers, oorspronkelijk gepland om het evenement te begeleiden, vanwege andere verplichtingen niet aanwezig kan zijn, belooft Stinissen een onvergetelijk meezingfeest.

De toegang tot dit unieke evenement is gratis, maar geïnteresseerden dienen wel vooraf een ticket te bestellen. De deuren openen om 19.00 uur, de aanvangstijd is 20.00 uur. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over parkeergelegenheid: die is er ruim voldoende en gratis.

Tickets en info via www.bigrivers.nl en de social media-kanalen van het festival. Mailen kan ook: ticketing@bigrivers.nl.