Cultuur

reageer als eerstdi 14 jul 2020

Minishow Sesamstraat in Theater De Willem

PAPENDRECHT – Laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… voor Sesamstraat! Ga deze zomer op bezoek in de bekendste straat van Nederland; op zaterdag 18 juli in Theater De Willem in Papendrecht. Beleef de leukste avonturen met Elmo, Koekiemonster en Bert & Ernie in de minishow van Sesamstraat!

Sinds bekend werd dat de theaters vanaf 1 juli weer bezoekers mogen ontvangen op 1,5 meter, wilde productiebedrijf Van Hoorne Entertainment niets liever dan voorstellingen spelen voor de kleine theaterbezoekers. Met maar liefst twee shows op één dag in het theater kunnen tientallen bezoekers genieten van de Minishow van Sesamstraat!

Ontmoet jouw Sesamstraat vrienden tijdens de interactieve minishow! Op een muzikale wijze delen Elmo, Koekiemonster en Bert & Ernie de leukste, leerzame verhaaltjes met de kleine bezoekers! Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners. In verband met de COVID-19-maatregelen zal de meet & greet met de Sesamstraatvriendjes helaas niet plaatsvinden.
Op 10 november 2019 bestond Sesamstraat officieel 50 jaar. Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met alle theaterbezoekers. Bij zo’n bijzonder feest hoort natuurlijk een mooie outfit. Daarom nodigen Koekiemonster, Elmo en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter!

Zaterdag 18 juli om 10.00 en 11.30 uur bij Theater De Willem aan de Burgemeester Keijzerweg 110. Kaartprijs 10 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.theaterdewillem.nl of telefonisch via 078-6158226. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/Sesamstraat.

(Foto: Nick van Ormondt)

Geef een reactie