Cultuur

reageer als eerstwo 21 mei 2014

Open dag van ToBe

DORDRECHT – Kom kijken, luisteren, proeven, genieten en meedoen op de open dag van ToBe cultuurcentrum in het Energiehuis. Zondag 25 mei om 12.00 uur beginnen alle activiteiten.

 

In alle zalen en gangen van het Energiehuis (Noordendijk 148) is iets te doen. Er treden bandjes, orkesten en koren op, bezoekers kunnen meespelen in een cartoon of deelnemen aan workshops dans, kunst & design, muziek en theater, nummers mixen als een echte dj, glasbewerken of een popliedje schrijven. Alles wat je al eens wilde uitproberen kun je vandaag doen bij ToBe.

Wil Stevens Beurs 

Tijdens Dit is ToBe wordt de winnaar van de Wil Stevens Beurs bekend gemaakt. Wie van de genomineerde ToBe-cursisten wint deze startbeurs voor talentontwikkeling? De uitreiking is open voor publiek.

Muziekstroom
Muziekstroom, het podium voor klassieke muziek, wereldmuziek en jazz, programmeert sinds het begin van dit seizoen in Ketel 1. Tijdens deze open dag wordt het nieuwe boekje met het programma voor 2014-2015 gepresenteerd.

Tot slot is het ’s avonds (van 19.30 tot 22.30 uur) feest in Ketel 1. Die begint met een optreden van het singer-songwriterduo 2B en wordt afgesloten met een knallend dansfeest.
Meer weten? Zie www.tobe.nl voor alle informatie.

Geef een reactie