DORDRECHT – Rond de paasdagen worden er in het Dordrechts Museum en Huis Van Gijn extra activiteiten georganiseerd voor de hele familie.

Tijdens een speciale workshop in het Dordrechts Museum beschilderen kinderen onder begeleiding van een museumdocent, geïnspireerd door de tentoonstelling ‘Een Koninklijk Paradijs’, de prachtigste paaseieren. In Huis Van Gijn serveert Coffeelicious een paasontbijt in het museumcafé. Daarna kan onder begeleiding van een museumgids met de hele familie een speurtocht door het huis gedaan worden op zoek naar paaseieren.

Praktisch
Het Dordrechts Museum, Huis Van Gijn en het Hof van Nederland zijn op Goede Vrijdag, Eerste Paasdag en Tweede Paasdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Eieren schilderen kan op woensdag 12 april en vrijdag 14 april om 14.30 uur. Kosten bedragen 3 euro, toegang voor kinderen is gratis. Aanmelden via dordrechtsmuseum.nl/tickets.
Het paasontbijt wordt op beide Paasdagen om 11.00 uur geserveerd. Kosten bedragen 20 euro voor volwassenen, 10 voor kinderen en 15 voor kaarthouders. Dit is inclusief toegang tot het museum. Reserveren kan via huisvangijn.nl/tickets.