Cultuur

reageer als eerstvr 7 aug 2020

Speciale voorpremière van Tenet bij Kinepolis

DORDRECHT – Op 27 augustus komt de nieuwe blockbuster van regisseur Christopher Nolan uit, maar op 26 augustus is de film, Tenet, al te zien in de voorpremière bij Kinepolis Dordrecht en de andere bioscopen van Kinepolis in Nederland. 

Om alvast in de stemming te komen, draait Kinepolis op 12 en 15 augustus nog eenmalig Interstellar en Inception in de bioscoop. Twee andere topfilms van Christopher Nolan. Voorafgaand aan deze films wordt er een 10-minuten durende behind-the-scenes special van Tenet vertoond.

Tenet

Bezoekers krijgen bij binnenkomst een welkomstdrankje en kunnen vervolgens genieten van Tenet. John David Washington is de hoofdrolspeler in de scifi-actiefilm Tenet. Slechts gewapend met één woord, Tenet, moet hij de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Naast John David Washington bestaat de cast uit Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh en Martin Donovan. Kaarten reserveren kan via www.kinepolis.nl. (Archieffoto: Thymen Stolk)

 

Geef een reactie