Cultuur

reageer als eerstdo 1 jan 2015

Workshop bij schildersgroep OCTO-ART

ZWIJNDRECHT – Schilderen kun je leren. Op donderdag 14 en 28 januari en 11 februari van 19.30 tot 22.00 uur komt Juana Delgado bij OCTO-ART in ‘De Wentelwiek’ aan de Anthonie Fokkerstraat 33 in Zwijndrecht. Deze ervaren beeldend kunstenaar en docente komt drie workshops verzorgen.

 

Juana Delgrado leert de deelnemers om los te komen van de natuurgetrouwe weergave op het doek. Dat wordt gedaan met allerlei teken- en schildermaterialen. Juana Delgado studeerde in Barcelona, Engeland, Rotterdam en Utrecht. Ze doceert op scholen, in groepen en geeft privé lessen. Kenmerkend voor het werk van Juana Delgado is een atmosfeer van dromen, fantasie en werkelijkheid, gevangen in een draaikolk van kleur en emotie.

 

OCTO-ART is een groep amateurschilders die eens per veertien dagen bij elkaar komt. Twee keer per jaar zijn de schilderijen op een expositie te zien. Lidmaatschap is 100 euro per jaar. Een workshop kost 7,50 euro en drie workshops kosten 15 euro. Om deel te nemen hoef je niet ervaren te zijn, wel zelf een doekje meebrengen. Informatie via Ton van Bokhoven tel. 6196565 of Anja van Campen tel. 6191007. Zie ook www.juanadelgado.nl.

 

Geef een reactie