Geen categorie

reageer als eerstvr 5 apr 2019

FC Dordrecht stunt bij koploper FC Twente: 0-1 zege

DORDRECHT-FC Dordrecht zorgde vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie voor een enorme stunt door koploper FC Twente te verslaan. In de volgepakte Enschedese Grolsch Veste was de formatie van trainer Claudio Braga met 0-1 te sterk.Daniel Bredijk werd Man of the match met zijn doelpunt.
De Overijsselse ranglijstaanvoerder maakte het de Dordtenaren bijzonder lastig en vooral Aitor zorgde voor menig gevaar binnen de Dordtse defensie. Het was doelman Bryan Janssen die met goed ingrijpen erger wist te voorkomen. Kort voor rust werd het stil in Enschede. Maarten Peijnenburg bracht een corner opnieiuw in en was het Daniel Breedijk die het laatste tikje gaf en keeper Drommel het nakijkenm gaf: 0-1
In deel twee besefte FC Twente dat adel als ramglijstaanvoeder verplichtte en zette de Dordtenaren onder druk, maar wat de Tukkers ook probeerden FC Dordrecht bleef tegen die druk bestand en hield knap stand. Zo was de verrassing van de avond compleet en ging FC Dordrecht als de winnaar van de grasmat.
Ook na de winst van deze avond blijven de Schapoenkoppen de nummer zeventien van de rangschikking.

Geef een reactie