DORDRECHT – FeestInDordt, de populaire feestreeks die de tijden van de Dordtse discotheken van weleer doet herleven, haalt met de editie van 23 maart voor het eerst livemuziek in huis. De uiterst swingende band Colibri met onder meer Ron Link (The Voice, Tarzan) in de gelederen, brengt de hele businessclub van FC Dordrecht zonder twijfel in beweging. Natuurlijk zijn ook de inmiddels vertrouwde dj’s van de partij en als speciale gast niemand minder dan MC Stanley Foort.

Colibri is sinds de oprichting in 2000 door bassist Peter Elwuar en gitarist Gilbert Pieters al meermalen van samenstelling veranderd, maar de koning en keizer van de snaren blijven altijd stevig aan de basis staan. Inmiddels is Colibri uitgegroeid tot een volwassen band met kwaliteit op alle fronten: een denderende ritmesectie van drie man sterk, megastrakke blazers, funky toetsenwerk en sexy gitaarslagjes. En dan is er ook eens een erg prettig zangtrio: Marion, Ron en Danielle. Elf muzikanten die er veel lol in hebben om van iedere avond, op welke gelegenheid dan ook, samen met het publiek een feestje te bouwen. Met de oude soul van Aretha Franklin en Chaka Khan, de nieuwe soul van Jamie Lidell en The Tower of Power, the groove van Michael Jackson en Stevie Wonder en de funk van Maceo Parker en James Brown. Kortom: dat wordt een dance-till-you-drop-feestje.

Naast deze top-act hebben draaien natuurlijk weer de dj’s van De Doedel, Fame en Dans Café Anders René van der Weijde, Arien van Pelt en Rob Bakker. Special Guest is dancegrootheid MC Stanley Foort. Zij staan weer garant voor de beste dance classics.

De avond bij het stadion aan de Krommedijk (ruime gratis parkeergelegenheid) duurt van 21.00 tot 02.00 uur. Kaartjes kosten 19,50 euro en zijn verkrijgbaar via feestindordt.nl en bij de op die site vermelde verkoopadressen.

Win kaarten!

Dordt Centraal mag vijf keer twee vrijkaartjes verloten voor FeestInDordt op zaterdag 23 maart. Ga snel naar dordtcentraal.nl, klik op de FeestInDordt-button en doe mee!