Actueel

reageer als eerstdo 11 nov 2021

Nieuw parkeerdek winkelcentrum Sterrenburg gaat open

DORDRECHT – Vanaf morgen kunnen bezoekers van winkelcentrum Sterrenburg gebruik maken van het nieuwe parkeerdek bovenop de nieuwbouw van de Jumbo Foodmarkt. Met de komst van de 150 nieuwe gratis parkeerplekken op het dak, zijn er nu circa 410 gratis parkeerplekken op Sterrenburg.(Foto’s: Stolkfotografie)

In mei ging de eerste parkeerdekopgang aan de Planetenlaan al open; vanaf 12 november is de hellingbaan geschikt voor tweerichtingsverkeer. Hierdoor is het voor bezoekers weer mogelijk om, aan deze zijde van het centrum, het parkeerdek zowel op als af te rijden. In februari 2022 zal de Jumbo Foodmarkt haar deuren openen in Sterrenburg. Gezien de omvang van dit Foodmarkt concept wordt het de grootste supermarkt in Dordrecht.

Jumbo Foodmarkt
De Jumbo Foodmarkt heeft het grootste foodassortiment van Nederland. Met een bakkerij, slagerij, kaasafdeling en zelfs chef-koks zit hier alles onder 1 dak. De chef-koks en versspecialisten bereiden dagelijks verse maaltijden passend bij het seizoen, deze kunnen tevens genuttigd worden in het Foodcafé in de Jumbo. Uiteraard is de Jumbo Foodmarkt ook geschikt voor de dagelijkse boodschappen.
De vernieuwing van de entree aan de Planetenlaan, waar ook ingang van de Jumbo aan de straatzijde zal zijn, krijgt al aardig gestalte. De contouren van de nieuwe passage de het centrum met de nieuwbouw verbinden, zijn inmiddels steeds beter zichtbaar. Shoeby en Bonnefleur verwachten begin 2022 hun nieuwe winkel in het centrum te openen.

Winkels, sport en vrijetijd
Alle werkzaamheden voor de renovatie van het winkelcentrum vinden gefaseerd plaats; het centrum blijft tijdens de gehele vernieuwing open en toegankelijk voor bezoekers. Tot halverwege volgend jaar zullen er werkzaamheden plaatsvinden om het winkelcentrum te transformeren naar een Full Service Centrum. Hiermee biedt het winkelcentrum niet alleen ruimte aan winkels maar ook aan vrijetijdbesteding, ontspanning, sport, gezondheid, werken en andere dagelijkse behoeften. Het aanbod, de services en de beleving in het gerenoveerde winkelcentrum zullen beter aansluiten op de behoeften van de moderne consument. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk.

Geef een antwoord