DORDRECHT – Vrijdag 1 april 2022 is het zover. De eerste 3vs3 Summer Hockey League van Nederland gaat van start in Sportboulevard Dordrecht. Tot en met 1 juli zullen er elke woensdag en vrijdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur diverse wedstrijden plaatsvinden op het Dordtse ijs. Met leeftijdscategorieën variërend tussen de 8 en de 16 jaar is er voor een grote club kinderen plaats om het plezier van 3vs3 ijshockey te beleven.

De 3vs3 spelvorm is een unieke kans om op een speelse manier je vaardigheden te verbeteren. Aanvallende en verdedigende situaties wisselen elkaar in hoog temp af, waardoor je als speler uitgedaagd wordt om super snel te schakelen. Naast leerzaam is de 3vs3 Summer Hockey League vooral gewoon heel erg leuk!
Voor optimaal speelplezier en spannende wedstrijden worden de speeldagen van deze 3vs3 Summer Hockey League onderverdeeld in twee leeftijdscategorieën. De categorie 8 tot en met 12 jaar speelt elke vrijdagavond en 13 tot en met 16 jaar op woensdagavond.

Inschrijven voor de jongste categorie
Voor de jongste categorie geldt een individuele inschrijving per speeldag. Je kunt dus helemaal zelf bepalen hoeveel speeldagen je meedoet. Per speeldag worden aan de hand van de individuele inschrijvingen teams samengesteld en vier wedstrijden per team gespeeld. Plezier staat in deze categorie centraal. De kosten per speelavond zijn 10 euro voor spelers en 5 euro voor goalies.

Inschrijven voor de oudere jeugd
De oudere jeugd heeft de mogelijkheid zich als team in te schrijven. Met dit team zal je gedurende de gehele Summer Hockey League om de week in actie komen. Per speeldag speel je vier wedstrijden. De gehele competitie bestaat dus uit 20 wedstrijden per team! Een teaminschrijving bestaat uit minimaal 6 spelers (maximaal 9 spelers) en kost 390 euro per team voor de gehele Summer League.
De Summer Hockey League wordt op vrijdag 1 juli feestelijk afgesloten met een finaledag. Tijdens deze finale worden diverse afsluitende wedstrijden gespeeld en kun je terecht voor een heerlijke barbecue.
Klik hier om je in te schrijven.