ZWIJNDRECHT – Dansschool Peter de Vries in Zwijndrecht start binnenkort met nieuwe danscursussen. Door het tv-programma Stricly Come Dancing staat stijldansen ook bij de jeugd weer extra in de belangstelling.

Waar leer je op een leuke manier op muziek te bewegen? En hoe leer je die leuke jongen of dat leuke meisje kennen? Door te gaan stijldansen. “Je leert niet alleen dansen, maar ook nieuwe mensen kennen”, zegt Peter de Vries. “Tijdens de lessen leer je de sierlijke ballroom- en de sexy latin-dansen. Maar ook de vrolijke quickstep en de temperamentvolle tango of ga uit je dak tijdens een hippe cha cha of een swingende jive of verleid je partner tijdens een zwoele rumba. Dansen is gewoon leuk! Elke week gezellig uit met je vrienden en dansen op de beste hits. Waar wacht je nog op?”

Dansavonden

Naast alle gezelligheid tijdens de danslessen komen er ook speciale dansavonden. Een avond waar de nieuwe aangeleerde pasjes geoefend kunnen worden, om te socializen met mededansers en te genieten van een drankje en de leukste muziek. De lessen staan gepland voor medio januari tot eind mei van dit jaar. De Zwijndrechtse dansschool richt zich in eerste instantie op de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar. Maar dat kan naar boven of naar onderen afwijken. Op zaterdag 26 januari is er van 19.30 tot 20.45 uur een proefles in de dansschool aan de Dollard 54 inZwijndrecht. Voor meer informatie:www.dansschool.com of bel naar tel. 6126987.