PAPENDRECHT – De eerste Dagboekdag Drechtsteden is op zaterdag 9 maart een feit. Dan gaan schrijfdocenten Sarine Zijderveld, Illa Wolters en Anja van der Starre workshops geven in het creatief dagboekschrijven. Het gaat er dan niet om een goed verhaal te schrijven, maar deelnemers leren op een ontspannen en prettige manier het verhaal op te schrijven.

De dag begint om 10.00 uur met een gezamenlijke sessie om warm te schrijven. Daarna beginnen om 11.00 uur en een 13.45 uur de workshops. Inschrijven kan voor twee workshops. Sarine Zijderveld geeft Schrijf het mooie naar je toe, Illa Wolters geeft Schrijven met beelden en Anja van der Sterre geeft de workshop Schrijf je door rouw. De dag eindigt met een gezamenlijke afronding om 16.00 uur.

Hulpmiddel

De Dagboekdag richt zich op iedereen die belangstelling heeft voor schrijven als hulpmiddel. Schrijftalent is dan ook niet nodig. Het gaat er niet om een perfecte tekst te schrijven; de essentie is het met plezier schrijven en zelf betekenis geven aan eigen teksten. Locatie is zalencentrum De Palm aan de Van der Palmstraat 1. Kosten zijn 67,50 euro, inclusief koffie, thee en lunch. Meer informatie en aanmelden dagboekdag.nl.