reageer als eerstwo 6 nov 2019

Dordt Centraal Lezersactie met de De Theetuin!

RIDDERKERK/ZWIJNDRECHT- Een uurtje bowlen en gourmetten met vrienden of familie, je verjaardag vieren met twaalf man en een liveband, trouwen in een prieel aan de waterkant en daarna genieten van een uitgebreid buffet. Een personeelsfeestje voor tweehonderd man, of even een gezellige avond uit met z’n tweetjes. De mogelijkheden bij Palm Party House in Zwijndrecht en De Theetuin in Rijsoord/Ridderkerk zijn groot. “Voor elk gezelschap kunnen we een geslaagd feestje op maat aanbieden”, zegt André de Jong, directeur van de horecaonderneming, die jaarlijks 280.000 gasten ontvangt. Speciaal voor lezers van Dordt Centraal geldt op zondagen in de maanden november en december een aantrekkelijke actie bij De Theetuin. Bij telefonische reservering en vermelding van Dordt Centraal mag de vierde persoon van het gezelschap gratis komen eten!

De Jong is al sinds ’86 actief in Palm Party House. “In de loop der jaren hebben we de zaak steeds verder gemoderniseerd”, vertelt hij. “Twee jaar geleden zijn er nog nieuwe bowlingmachines geplaatst. Ook de gourmet, die al die tijd ongekend populair is gebleven, is aangepast aan de wensen van de gast. Zo kan er nu ook voor vegetarisch, halal en glutenvrij gekozen worden. Veel kinderfeestjes worden er gegeven in het Zwijndrechtse restaurant. En de zaterdagavonden zijn populair bij groepen die voor één van de arrangementen kiezen. Drie keer in de maand hebben we een DJ en eens per maand een coverband. Tot december lopen deze avonden al aardig vol.” Ook om een andere reden is het raadzaam vast online een avond te reserveren: dat levert meteen een leuke korting op het tarief op.

Loveboat
Inmiddels bijna tien jaar geleden nam De Jong ook De Theetuin over, prachtig gelegen aan het water van het Waaltje. In de zomer varen hier de gehuurde fluisterbootjes, waterfietsen en luxe sloepen af en aan. En ‘Captain Loveboat’ De Jong die bruidsparen in zijn kapiteinssloep afzet bij het prieel in de tuin van De Theetuin. “Er zijn hier al 1.200 huwelijken voltrokken”, weet De Jong. “Niet gek, want het is de mooiste locatie van Ridderkerk. Bij goed weer kunnen we de bruiloftsgasten ontvangen op het mooie terras, met speeltuintje. Is het weer minder, kunnen we altijd uitwijken naar de grote trouwzaal binnen. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag staan er prachtige buffetten klaar, inclusief een super uitgebreid dessertbuffet. We bieden veel variatie in gerechten. Van een stamppot en witlof ham-kaas tot sliptongetjes. Wij beknibbelen niet op de kwaliteit van de producten die we gebruiken. In het dessertbuffet vind je bijvoorbeeld Gebo-ijs en we hebben een indrukwekkende chocoladefontein staan. We ontvangen dagelijkse honderden gasten, maar willen geen concessies doen aan de kwaliteit die we serveren.”

Aanvullend
Ook bij De Theetuin kan gebowld worden. En er is een midgetgolfbaan. Samen met de wateractiviteiten maakt het dat het hier in de zomertijd op zijn drukst is. “In de winter wordt het juist in Zwijndrecht drukker. Het zijn eigenlijk communicerende vaten”, zegt De Jong. “Twee zaken die elkaar mooi aanvullen. En als op de ene locatie de banen allemaal gereserveerd zijn, kunnen we in het andere restaurant vaak nog wel wat regelen. Wij streven er altijd naar om ieder gezelschap een geslaagd uitje of feestje te bieden. Of het nu om vier of vierhonderd mensen gaat, en wat je ook te besteden hebt.”
Op detheetuinrijsoord.nl en palmpartyhouse.nl is een overzicht te vinden van de vele mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld ook gaan voor een avondje all you can eat streetfood, voor een driegangendiner of brunch of tea party in de tuin.

De Theetuin Rijsoord
Pruimendijk 16
2988 XN Ridderkerk
0180-421008
info@detheetuinrijsoord.nl

Palm Party House
Langeweg 350E
3331 LG Zwijndrecht
078-6192388
info@palmpartyhouse.nl

Reacties zijn gesloten.