reageer als eerstdo 14 feb 2019

Tijd voor een bed met bureau

Uw kind wordt steeds groter, dus verandert er veel. Zo moet het kinderbed vroeg of laat vervangen worden door iets groters en stoerder. Hetzelfde geldt voor het bureau, waaraan hij of zij steeds vaker huiswerk zal moeten maken. Wilt u dit leuk en economisch aanpakken, dan kiest u voor een steigerhouten bed met bureau. Hiermee bespaart u veel ruimte, en geeft u uw kind de ruimte om op te groeien in een prettige, stijlvolle kamer. Hiervoor zijn de vele verschillende bedden met bureaus van VanLonden.com gemaakt. Ontdek ze nu allemaal, bekijk het assortiment.

Unieke bedden met bureaus
Zoekt u een bed met bureau, dan wilt u goed kunnen vergelijken. Alle reden om alle bedden met bureaus van VanLonden.com door te nemen. Dit zijn tientallen verschillende bedden met uiteenlopende thema’s, compleet met meerdere sfeerfoto’s per product. Zo zijn er extra ruimtebesparende vide-bedden, bureaus met uitschuifbare bureaubladen en bureaus met slimme opbergkasten en planken. Deze bedden zijn gemaakt voor meisjes of jongens, voor grote of kleine kamers. Heeft u juist zelf een idee voor een bed met bureau? VanLonden.com hoort het graag en maakt het voor u op maat.

Meer onder je bed
Onder het bed is er niet alleen ruimte voor een bureau. Er kan nog veel meer staan. Zoals een (kleding)kast, of een gezellig bankje met handige klep voor meer opbergruimte. Ook zijn bedden met bureau én bank of zithoek populair bij kinderen die al iets ouder worden en dus meer behoefte hebben aan hun eigen volwaardige plekje om te werken, spelen en ontspannen. Ook hiervan ziet u meerdere inspirerende in de winkel of de webshop.

Waarom VanLonden.com ?
VanLonden.com is gespecialiseerd in het gebruiken van echte oude planken voor meubelen. Want voor steigerhouten meubelen zijn nieuwe planken simpelweg niet goed genoeg. U wilt immers de oude functie herkennen in het hout. De verwering, deukjes en andere kleine gebruikssporen geven uw meubel en interieur karakter. Deze planken zijn afkomstig uit de bouw, waar ze niet meer geschikt zijn intensief gebruik op steigers, maar des te meer voor authentieke steigerhouten kinderbedden, bureaus, eettafels, kasten, krukken, tuinmeubelen en andere meubelen.

Reacties zijn gesloten.