Ondernemers

reageer als eerstwo 30 okt 2013

10 jaar Tabac & Gifts Rob van Zwoll

DORDRECHT – Het is vrijdag feest bij Rob van Zwoll aan het Pearl Buckerf 214. Op 1 november bestaat de zaak Tabac & Gifts Rob van Zwoll maar liefst 10 jaar! Dat is natuurlijk een feestje waard.

“Het is een supergezellige buurtwinkel. Er wordt altijd gezellige muziek gedraaid zoals de Toppers en Jan Smit. Rob is een hele aardige, sociale man, naar zijn werknemers en zijn klanten”, vertelt medewerkster Esther de Winter die haar baas in het zonnetje wil zetten, onder andere middels een verrassingsartikel in de krant. Het motto van het team Tabac & Gifts Rob van Zwoll is niet voor niks: niks te dol bij van Zwoll!

Praatje

De zaak heette voorheen Tabak en Lectuur Rob van Zwoll. Het assortiment van de winkel is heel breed. Uiteraard wordt er nog steeds tabak en tijdschriften verkocht maar ook de populaire elektronische sigaret, wenskaarten, gifts en waterpijpen met toebehoren. Dit jaar is de winkel rigoureus verbouwd. Iedereen hielp mee. Dat zegt wat over de sfeer bij Van Zwoll. “Het is een heel sociaal winkeltje! Wij zijn er om spulletjes te verkopen maar staan ook klaar voor een praatje.” Wie het feest mee wil vieren is zaterdag 2 november van harte welkom bij Rob van Zwoll aan het Pearl Buckerf 214. Koffie en thee staat klaar. Er is dan ook een demonstratie van de elektronische sigaret. Daarnaast een actie van een specifiek sigarettenmerk en wie de daarbij horende aansteker koopt, mag het gratis laten graveren én Rob van Zwoll deelt goodiebags uit. De feestelijk uitgedoste winkel zal zaterdag de blikvanger van Stadspolders zijn.

Geef een reactie