PAPENDRECHT – Aan een gezond voedingspatroon vasthouden en toch 1 of 2 kilo in de week afvallen. Verantwoord en blijvend slank, daar staat het Balance My Life-afslankinstituut voor. Sinds een jaar heeft de regio Drechtsteden een eigen My-Life Slim-gewichtsconsulente; Mirjam Arendse.

“Na mijn opleiding tot gewichtsconsulent kreeg ik te maken met mensen die soms wel 40 à50 kilogewicht moesten verliezen, 1 of 2 ons per week afvallen schiet dan niet echt op. In My-Life Slim vond ik een methode waarmee je veel leert over gezonde voeding. Door het gebruik van voedingssupplementen blijven spiermassa en suikerspiegel op peil. Daardoor ontstaat er geen honger- of futloos gevoel. Door het maken van gezonde keuzes en herkennen van verschillende soorten honger nemen de ‘graai- en snaaimomenten’ duidelijk af.”

Blijvend gezond

Mirjam weet waarover ze het heeft. Onder haar begeleiding zijn al meerdere mensen25 kiloof meer afgevallen. Samen werken aan een gezonde leefstijl, een-op-eenbegeleiding, een persoonlijk voedingsschema en kennisoverdracht omtrent een evenwichtig eetgedrag staan garant voor deze successen. Samen werken om de valkuilen te dichten, zorgt voor blijvend resultaat zonder jojo-effecten en dus een blijvend gezond gewicht.

Voor afspraken of informatie kunt u bellen naar tel. 06-53585319; meer informatie is ook te vinden op de website www.balancemylife.nl. Balance My Life is te vinden aan de C. Huijgenslaan 43c in Papendrecht.