PAPENDRECHT – Er wordt al een paar weken proefgedraaid, maar komende vrijdag verzorgt burgemeester De Bruin de officiële opening van Dragon Chen, het nieuwe Chinese restaurant aan de Muilwijckstraat in het centrum van Papendrecht. Het echtpaar Chen biedt hier wat ze al zestien met succes in Dordrecht deden: heerlijke Oosterse gerechten. Maar het nieuwe onderkomen biedt veel meer mogelijkheden. En die worden zeker benut. (Foto: Thymen Stolk)

Het voormalige Cultura-pand in het Papendrechtse centrum stond al jaren leeg. De heer en mevrouw Chen zagen er de perfecte locatie in voor hun uitbreidingsplannen. Een half jaar lang werd er flink verbouwd en hard gewerkt. Het resultaat is ernaar. Het pand is onherkenbaar veranderd in een prachtige nieuwe horecagelegenheid.

All-in

Dragon Chen biedt verschillende opties. Gasten kunnen onbeperkt genieten van ‘life cooking’ en een luxe buffet voor een vaste prijs. Er is een wokafdeling, maar ook een buffetrestaurant. Daarnaast is een apart gedeelte voor uitsluitend desserts (en chocoladefontein!)  en een speciaal kinderbuffet. Tenslotte is er ook een aparte afdeling voor afhaalmaaltijden. De menukaart blijft voornamelijk oriëntaals, maar er zijn ook sushi’s, tapas en Nederlandse gerechten bij. Het restaurant werkt met ‘all-in-tarieven’, variërend per dag en tijdsduur. En het mooie is: bij die vaste prijs zijn eveneens de non-alcoholische drankjes en wijn en bier inbegrepen.

Kennismakingskorting

Wie het pand alleen kent van vroeger zal verbaasd zijn over wat er is gerealiseerd. Het interieur is sfeervol en ondanks zijn omvang, er zijn tweehonderd zitplaatsen, toch intiem. De officiële opening wordt gevierd met een zeer aantrekkelijke openingsactie ter kennismaking met Dragon Chen: all-in dineren voor slechts 18,95 per persoon op maandag, dinsdag en woensdag en voor 21,95 euro op vrijdag, zaterdag en zondag (twee uurs-arrangement)Het restaurant is dagelijks, uitgezonderd dinsdag, geopend van 16.30 tot 22.00 uur.

Afhalen kan zes dagen per week vanaf 15.30 uur. Parkeren kan (met blauwe schijf) gratis voor de deur. Kijk voor meer informatie op www.dragonchen.nl. Reserveren kan via de site en tel. 7502550.