ALBLASSERDAM – Kunststofkozijnenspecialist Kura bestaat dit jaar 35 jaar. Reden voor het bedrijf om groots uit te pakken. Klanten die voor eind januari een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen profiteren van een feestelijke aanbieding. Zij krijgen namelijk de btw cadeau. Dat betekent een aantrekkelijke korting van 21 procent.

Het bedrijf kan bogen op 35 jaar ervaring en deskundigheid. “Wij werken uitsluitend met eigen monteurs”, vertelt Ron Rook van de Kura-vestiging in Alblasserdam. “Ze zijn binnen het bedrijf opgeleid. Dat wordt door de klanten zeer op prijs gesteld.” Klanten betalen bij Kura altijd pas ná plaatsing. “Wij vragen nooit een aanbetaling”, aldus Rook. “Wij vertrouwen onze klanten en zij vertrouwen ons.” Géén aanbetaling = géén risico!

Topkwaliteit

Kura levert en plaatst de nieuwste generaties kunststof en aluminium kozijnen van topkwaliteit door heel Nederland. Kozijnen die nauwelijks van houten kozijnen zijn te onderscheiden, maar dan zonder het bijbehorende onderhoud. De combinatie met een scherpe prijs, een degelijke garantie en een uitstekende service zorgt voor veel tevreden klanten, zoals ook te lezen is in de vele referenties op de website. Rook: “Wij gaan net dat stapje verder. Alle deuren worden bijvoorbeeld met hardstenen in plaats van kunststof drempels gemonteerd. Die zijn nagenoeg onverslijtbaar.” Verder installeert Kura alle kozijnen standaard met SKG hang- en sluitwerk volgens de eisen van het PolitieKeurmerk Veilig Wonen.

Profiteer van de aanbieding btw, weg ermee! en pak die 21 procent korting. De aanbieding duurt nog tot 31 januari. De Kura-showroom is te vinden aan de Kelvinring 40 te Alblasserdam (net naast de McDonalds), of bezoek de website www.kura.nl. Bel voor meer informatie of een afspraak naar tel. 078-6991699 of stuur een e-mail naar info@kurastate.nl.