DORDRECHT – Vrijwel iedere vrouw heeft wel één of meerdere kledingstukken in de kast hangen die als miskoop bestempeld kunnen worden. Bij veel vrouwen gaat het al snel om een halve kledingkast. De kans op miskopen wordt een stuk kleiner tijdens de stylingsavonden van CéCé Womans Wear op iedere eerste donderdag van de maand. Donderdag 7 februari is de eerste.

Deze avonden zijn in eerste instantie bedoeld om de Dordtse koopavond een duwtje in de rug te geven. Bij CéCé hopen ze dat het echt weer een gezellige winkelavond wordt. Tegenwoordig zitten steeds meer mensen thuis voor de pc kleding aan te schaffen. En dat terwijl het zo gezellig kan zijn om lekker met je moeder, zus of vriendin een avondje te winkelen. Bij CéCé schenken ze er een bakje koffie bij en nemen ze de tijd voor goed advies. Want dat mis je natuurlijk ook bij internetaankopen. Waardoor de kans op miskopen alleen maar groter wordt. Om hier nog beter op in te spelen wordt bij CéCé voortaan iedere eerste donderdagavond van de maand een inspirerende presentatie gegeven door kledingstyliste Dressed by Irma. Zij reikt handvaten aan om het mooiste in jezelf naar boven te halen. Op praktische en toegankelijke wijze wordt geleerd hoe je de basis legt voor een garderobe zonder miskopen. De praktische kledingtips kunnen direct toegepast worden in de winkel van CéCé. Na afloop van de presentatie neemt styliste Irma de tijd om de aanwezige klanten te adviseren en vragen te beantwoorden. Ook vrouwen die een kleurkaart hebben zijn van harte welkom op deze avonden. CéCé Womans Wear heeft een vrouwelijke en modieuze collectie in huis in de maten 36 tot en met 50, dus alle vrouwen kunnen aan de perfecte outfit geholpen worden. De stylingsavonden zijn zeer leerzaam voor de dames, zodat miskopen voortaan tot het verleden behoren.

Welkom

Alle geïnteresseerde dames zijn welkom op de eerste stylingsavond op donderdag 7 februari bij CéCé Womans Wear aan het Achterom 99 in Dordrecht. Voor een eerste indruk van de nieuwe collectie en de presentatie die start om 19.30 uur.