DORDRECHT – CK Kozijnen BV uit Dordrecht besteedt erg veel aandacht aan service, kwaliteit en advies aan klanten en mede door deze benadering heeft dit bedrijf de Bedrijven Award 2012 gewonnen. Eigenaar Caspar Kunst is erg trots op het behalen van de Award.

In de zeer uitgebreide showroom zijn kozijnen, dakkapellen, terrasoverkappingen, zonwering, rolluiken, screens en meer aanverwante artikelen te vinden voor het verfraaien van woning en of bedrijfspand. Meerdere ervaren adviseurs staan klaar om de klant bij hen thuis of in de showroom te voorzien van duidelijk, zorgvuldig, maar bovenal eerlijk advies voor de mogelijkheden die het beste bij de situatie van de klant of zijn budget past. Daar staat CK Kozijnen voor, vertelt Caspar Kunst. “We bieden het totaalplaatje en daar maken service, kwaliteit en advies deel van uit. Ons bedrijf zit al weer een aantal jaren op de planCKstraat 7 in Dordrecht. Veel klanten hebben de weg naar dit adres al gevonden en zijn weergekeerd met een zeer tevreden gevoel.”

Waardering

De reacties en waarderingen van deze klanten hebben er mede voor gezorgd dat het Dordtse bedrijf winnaar is geworden van de Bedrijven Award 2012, van de website allebdrijvenin.nl. “Op die site kunnen klanten hun waardering achterlaten over een bedrijf en over ons waren de klanten blijkbaar erg tevreden. Altijd leuk om zo’n waardering te krijgen! Het betekent dat we op de goede weg zitten, maar zeker niet dat we op onze lauweren kunnen rusten, want uiteraard gaan we ook voor de winst in 2013.”

Mooier maken

CK Kozijnen levert en of monteert met eigen vakkundig personeel kozijnen, dakkapellen , gevelbekleding, terrasoverkappingen, zonwering en rolluiken en aanverwante artikelen. “Afgelopen jaren hoor je veel berichten uit de bouwwereld waar het minder gaat, maar hier heeft dit bedrijf geen last van. Het gaat erg goed, kan de eigenaar vertellen. “Dat komt mede door het feit dat de verhuismarkt behoorlijk op zijn gat ligt en dat de consument niet meer kan verhuizen, doordat ze geen financiering kunnen rond krijgen of hun huidige woning niet verkocht wordt. Hierdoor besluiten veel mensen te blijven zitten waar ze zitten, maar gaan de woning wel aanpassen, onderhoudsvriendelijk of mooier maken.

Nieuwsgierig geworden? Ga eens langs in de uitgebreide showroom van CK Kozijnen. Deze is zes dagen per week geopend. Meer informatie op www.ckkozijnen.nl.