ZWIJNDRECHT – Brandstof besparen en toch meer uit je benzine- of dieselmotor halen? Het kan met de Cyclone 3, een soort schoepen-ring die geplaatst kan worden voor de luchtinlaat van alle conventionele verbrandingmotoren. De Cyclone zorgt op een uitgekiende en doeltreffende manier voor een optimalere verbranding in de cilinderkamer. Autoschade Goudswaard BV in Zwijndrecht is sinds kort officieel dealer en inbouwspecialist van het hulpmiddel, dat het brandstofverbruik met gemiddeld 10 tot 15 procent omlaag brengt.

De Cyclone zorgt voor een betere vermenging van het ‘verbrandingsmengsel’ door de aangevoerde luchtwerveling voor de inlaat van de motor. Hierdoor ontstaat er een volledigere verbranding in de cilinderkamer. Voor bijna elk type motor en auto is een Cyclone in te bouwen. De inbouwspecialisten bij Autoschade Goudswaard doen het, afhankelijk van het type motor, in ongeveer een half uur. Het bedrijf aan de Uilenkade heeft alle vereiste inbouwkennis en voorraad in huis om voor een vakkundige snelle inbouw garant te staan.

Vele voordelen

De Cyclone wordt compleet geleverd inclusief de deskundige inbouw voor een prijs vanaf 143 euro. Naast het beduidend lagere brandstofverbruik levert het nog meer voordelen op. Door de wervelende lucht wordt de brandstof beter en optimaler verbrand. Het resultaat is meer vermogen en een beter koppel bij lage toeren. De Cyclone zorgt voor schonere uitlaatgassen en een lagere roetuitstoot. En dus voor minder onderhoud, een schonere uitlaat en een langere levensduur van de motor. Een investering die zeer snel is terugverdiend dus.

Meer info

Lees er meer over op www.cyclone-goudswaard.nl en maak meteen een afspraak. Autoschade Goudswaard BV is gevestigd aan de Uilenkade 56-58 in Zwijndrecht. Meer info: tel. 6101707 of info@autoschadegoudswaard.nl.