DORDRECHT – Sinds een maand heeft de Spuiweg er een nieuwe eetgelegenheid bij. Voor iedereen die van versbereide steenoven pizza’s of gegrilde vleesgerechten houdt, is dit een kans om kennis te maken met de smaken van Eethuis Dünya. De komende twee weken kan een pizza of pasta naar keuze afgehaald worden voor slechts 6,50 euro.

Maar er is meer. Ook voor een lunch, hapjes of een salade kunnen gasten binnenkort terecht op deze vernieuwde hoeklocatie aan de Spuiweg. Heerlijk op het terras een kopje koffie drinken en een keuze maken uit verschillende hapjes van de Mediterrane wereld. Alle gerechten, ook vegetarisch, worden vers gemaakt. De ingrediënten bestaan onder anderen uit tarly, rijst, aubergine, courgette, spinazie, yoghurt, dolma, wijnbladeren, bonen en linzen. De Turkse keuken krijgt de volle aandacht met hier en daar een culinaire aanpassing. ‘Dus ook verschillende zoetigheden wachten straks op u.’

Bij Eethuis Dünya kunnen mensen nu alvast terecht voor heerlijke pizza’s, pasta’s en gegrilde vleesgerechten. De lunch- en hapjeskaart komt in juni uit. Bestellingen kunnen thuis bezorgd worden. Eethuis Dünya is te vinden aan de Spuiweg 47 en is bereikbaar via tel. 078-7852432 of bij geen gehoor 06-31640033.