DORDRECHT – De Walvis opent half april zijn tweede wasstraat in Dordrecht aan de Ploegstraat. Deze nieuwe locatie ligt bij de wijken Dubbeldam, de Hoven en Stadspolders. Met de nieuwe vestiging heeft De Walvis vier wasstraten in de Drechtsteden: twee in Dordrecht, één in Hendrik-Ido-Ambacht en de vorige jaar geopende in Sliedrecht.

De nieuwe locatie is de grootste van De Walvis tot nu toe. Hij is bovendien voorzien van de modernste wasstraat in de regio. Met de nieuwste kettingbaan, die veilig is voor iedere velg. En met een uniek polish station, extra drogers en een nadroogstation. Uiteraard wordt er in deze locatie verantwoord omgegaan met het milieu. Er is niet alleen een modern recyclingsysteem voor water, er is ook goed gelet op het verbruik water, stroom en schoonmaakmiddelen per auto.

Schoongarantie

Ook bij deze locatie wordt de auto voorbehandeld voordat deze de wasstraat in gaat. De Walvis gaat voor de beste kwaliteit. Daarbij is een goede handmatige voorwas noodzakelijk. Dankzij die voorwas krijg je bij De Walvis een schoongarantie. Als een klant onverhoopt toch niet tevreden is, wordt de auto gewoon nog een keer gewassen. Ook bij deze nieuwe locatie is het stofzuigen gratis na het gebruik van de wasstraat. Een centraal stofzuigersysteem zorgt altijd voor optimale zuigkracht. Zowel binnen als buiten zijn er stofzuigerplaatsen. Ook is er gratis papier aanwezig voor bijvoorbeeld het droogmaken van de deurposten.

Waspas

Wie zich op de website www.wasstraatdewalvis.nl aanmeldt voor de nieuwsbrief wordt niet alleen op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes, maar ontvangt ook regelmatig kortingsbonnen en nieuws over leuke acties. Voor blijvend voordeel is de waspas. Bij aanschaf of opwaardering wordt altijd een bonus gegeven en met deze pas is het wassen tegen scherpe prijzen. Zo blijft De Walvis altijd de voordeligste wasstraat. De medewerkers heten iedereen van harte welkom, want zij maken het verschil.