DORDRECHT – Het is deze maand een jaar geleden dat Tuincentrum Pap zich aansloot bij GroenRijk. Die keuze is goed bevallen, zegt eigenaar Leo Pap. “We zijn er absoluut mooier en beter op geworden.” Komend weekend wordt in het tuincentrum aan de Lindelaan uitgebreid het eenjarig bestaan van GroenRijk Dordrecht gevierd. Voor jong en oud is er van alles te beleven. (Foto: Thymen Stolk)

De overgang naar GroenRijk ging gepaard met een flinke metamorfose. “De winkel heeft een totaal ander uiterlijk gekregen  Een compleet nieuwe styling, een fris nieuw interieur en een nog beter assortiment”, vat eigenaar Leo Pap samen. “Optisch lijkt het allemaal veel groter. Natuurlijk was dat even wennen voor de klanten en voor onszelf. Klanten moesten met name wennen aan de nieuwe routing. Sommigen van hen hadden het idee dat ze bij ons niet meer terecht konden voor een eenvoudig bloemetje, maar dat is natuurlijk niet het geval.” Maar na een jaar kunnen zowel de klanten als Leo Pap een positieve balans opmaken. “We zijn er absoluut op vooruit gegaan.”

 Rob Verlinden

Met de toetreding tot GroenRijk is niet alleen het assortiment versterkt, ook op het gebied van de promotie zijn grote stappen gemaakt. GroenRijk, met tientallen tuincentra in heel Nederland vertegenwoordigd, profileert zich gezamenlijk. Onder meer als prominent sponsor van Robs Grote Tuinverbouwing op SBS 6. Rob Verlinden was een jaar geleden ook bij de officiële start van GroenRijk Dordrecht van de partij. “Daarnaast valt er 21 keer per jaar een hele leuke folder op de mat”, zegt Leo Pap. “Echt een leuke bladerfolder met de laatste nieuwtjes en de trends van het moment.” Op dit moment is GroenRijk Dordrecht natuurlijk al helemaal klaar voor de lente. Op de afdeling BuitenRijk, een van de zes ‘Rijken’ in de vestigingen van GroenRijk, is een enorm aanbod aan buitengroen te vinden. “Laat het lekkere lenteweer dus maar komen!”

Feest

Tot en met zondag zijn er ter gelegenheid van de eerste verjaardag van GroenRijk Dordrecht allerlei interessante aanbiedingen. Op vrijdag, zaterdag en zondag (12.00-17.00 uur) krijgen alle klanten bij besteding van minimaal 10 euro een presentje bij de kassa. Kom dus komend weekend naar de Lindelaan 2a. Zie voor meer informatie over de jubileumacties en -activiteiten de advertenties in Dordt Centraal of kijk op www.groenrijkdordrecht.nl.