ZWIJNDRECHT – Dana Slank&Fit Bodystyling center aan de Rotterdamseweg 74 is al zeven jaar voor vrouwen hét instituut voor afslanken en figuurcorrectie in de regio.

De in Zwitserland ontwikkelde thermo-fysische methode bestaat uit twee keer per week 30 minuten bewegingstherapie in een verwarmde cabine, een ozonzuurstofbehandeling en voedingsadvies. De bewegingen worden liggend uitgevoerd. Rug en gewrichten worden ontzien, waardoor deze methode ook geschikt is voor mensen met reumatische klachten. De warmte in de cabine bevordert de doorbloeding. Hierdoor wordt spierpijn voorkomen en de stofwisseling gestimuleerd. Een persoonlijk oefenprogramma garandeert verlies van centimeters op de gewenste plaatsen en een sterk verbeterde conditie. Een passieve ozonbehandeling van 15 minuten verbetert de conditie van de huid (anti-cellulite), de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Eigenaresse Jacqueline: “Door de combinatie van warmte en zuurstof voelen mensen zich direct fitter en krijgen ze een betere weerstand. Ook hoofdpijnklachten en koude handen of voeten zijn verleden tijd. Bij het persoonlijk voedingsadvies wordt rekening gehouden met je levensstijl en werkschema. Voor mensen die moeilijk afvallen is er het voedingsprogramma van d-line met een gemiddeld gewichtsverlies van 4 tot10 kilo per maand.”

Voor vrouwen die geen overgewicht hebben, maar in vorm willen blijven is er Ladyfit. Van deze vrouwvriendelijke fitnesstoestellen kan onbeperkt gebruik worden gemaakt voor een aantrekkelijk maandtarief. Nieuw is de Melting Dome, een warmte-cabine waarin je passief tot 600 calorieën per uur verbrandt. Voor mensen die niet kunnen sporten een uitkomst om toch gewicht te verliezen.

Of het nu gaat om flink gewichtsverlies of een kleine figuurcorrectie, Dana Slank&Fit gaat altijd voor duurzaam resultaat. Voor meer informatie of een gesprek met figuuranalyse: tel. 6209347 of 06-10133268, info@danaslankenfit.nl en www.danaslankenfit.nl.