DORDRECHT – ‘Bejaard echtpaar slachtoffer van overval in eigen woning’, ‘Golf van inbraken in de regio’. Verontrustende koppen in de krant, die met name bij oudere mensen een gevoel van onveiligheid. FK Alarm Systeem zorgt gegarandeerd binnen een dag voor een veilig gevoel. Het bedrijf biedt al een compleet beveiligingspakket voor 450 euro, inclusief montage.

Een inbraak en zeker overvallen worden in je eigen huis is een schrikbeeld. FK heeft een snelle, gedegen en voordelige oplossing. Met camera’s, infrarood-melders en speciale extra sloten op ramen en deuren. Met de beveiligings- en alarmsystemen van FK is het weer rustig slapen. Inbrekers en overvallers laten het wel uit hun hoofd deze woningen te bezoeken.

 65-plus-korting

Voor oudere mensen doet FK beveiliging wat extra’s in de vorm van een gratis training. Daarin leren ze wat ze moeten doen voor ze hun woning betreden en waar ze op moeten letten. Bovendien geeft FK ook nog eens een aantrekkelijk 65-plus-korting.

 Prijsopgave

Het leven word weer een stuk veiliger door FK beveiliging. Bel voor een gratis vrijblijvende prijsopgave aan huis: tel. (078)-7440174. FK geeft garantie op alle gebruikte materialen.